fredag 1. januar 2021

Nyttårsforsetter

Vask dere, gjør dere rene! Få de onde gjerningene bort fra mine øyne, hold opp med å gjøre ondt, lær å gjøre godt! Søk det som er rett, hjelp den undertrykte, vær forsvarer for farløse, før enkers sak! Kom, la oss gjøre opp vår sak! sier Herren. Om syndene deres er som purpur, skal de bli hvite som snø, om de er røde som skarlagen, skal de bli hvite som ull. (Jesaja 1,16-18 - 2011)

Dagens bibellesning: Jesaja 1-6

Ved et årsskifte gjøres det gjerne opp status for året som gikk og det legges noen planer for det kommende året. Det er kanskje noe jeg vil forandre på? Noe jeg vil slutte med?  Noe jeg vil begynne med?

Profeten Jesaja kaller til omvendelse. Legg bort det som er galt, søk det som er rett. Hos Gud er det renselse og mulighet for en ny start.

BØNN:  Kjære Jesus. Takk for renselse og syndsforlatelse. Lær meg å gjøre godt og søke det som er rett. Amen.