fredag 30. juli 2021

Regelmessig tilbedelse

Folket i landet skal tilbe Herren ved inngangen til denne porten på sabbatene og nymånedagene. (Esekiel 46,3) Bibel 2011

Dagens bibellesning: Esekiel 43-48

I Esekiel 46 gis regler for tilbedelsen og tempeltjensten. En ting som går igjen er at det skal skje regelmessig. Det er viktig også i dag. Da jeg var nyfrelst lærte jeg om å ha en daglig stille stund, en andaktsstund. Gjerne om morgenen, ved inngangen til den nye dagen. En stund hvor jeg vier tid til å lese Guds Ord, tilbe og be. Jeg tror ikke lengden på stunden er avgjørende, men regelmessigheten bygger en god vane.

Dikteren vitner:
Ved Jesu føter ei stille stund, 
når ordi kjem frå hans eigen munn, 
når eg og Jesus åleine er, 
då er det hugnad å leva her.
(Matias Orheim, Frelsesarmeens Sangbok nr. 567)

BØNN:  Kjære Jesus. Takk for bønnens vei til deg. Amen!